i'm on

hallå! ända sen jag kom hem från sthlm så har allting varit helt knas. men nu har allting äntligen styrt upp sig. TACK GUD.

kan kortfatta helgen lite!
fredag; jag och jonna var ute på krogen, spybar på stureplan blev det. säger bara, galet galet & galet. utanför så stod jag även bredvid KIM FRÅN AA! jag dog.
lördag: .......... sova exakt hela dagen lång. på kvällen blev det en galen hemmafest med jonna & ida i en lägenhet mitt i sthlm stad. träffa en halvfilippin och annat nice folk!
söndag: lite shopping och till sist globen & BOUNCE. finner inga ord!

för en timme sen blev allting upp styrt om valborg också, och tror det kommer bli riktigt nice.
jag börjar bli taggad faktiskt.


ser lite söt och tjock ut.





människor kan fortfarande förvåna en

ALLT KAN DRA ÅT FUCKING HELVETE


så himla skönt

säger bara en sak; FYFAN VAD SKÖNT DET SKA BLI ATT ÅKA TILL STHLM OCH VARA BORTA HELA HELGEN!!
åhhhh är så jävla sur. hejdå


stockholm hela helgen

nu var det ett tag sen jag bloggade, men har varken haft tid eller ork till att plugga.
sist jag bloggade var i lördags under modevsningen. kan säga att sista uppvisningen gick bäst, både dansarna och gången. hade även mamma tonkan michelle juhani och victor som kollade då :) efter det bjöd mamma alla oss på dönk, haha fan vad lycklig jag var då.

idag var vi lediga, så var förbi nagelstudion och fick mina naglar fixade igen. kändes bra inför sthm och så.
åker ju imon och kommer hem söndag natt. fest shopping och bounce väntas!
men nu måste jag packa. har inte packat ett skit! pusss

cheerleading dansen

johanna= rockare. jag=lärare. emisha=nörd


modevisning imon

nu är jag hemma från repet inför imon. vi ska ju både dansa och gå, men det gick väl bra, men känner att jag börjar bli lite nervös nu. nåja idag hände det en tråkig sak. men jag vet att det är bäst för alla. även fast det är riktigt jobbigt, men vi finns för dig <3
ikv så var det tänkt att jag mamma och michelle skulle äta pizza och sen gå på bio, men eftersom att jag var så seg, så blir det att hyra film och så ist. blir nog lika mysigt det!

imorgon gäller det iaf!
och ni som vill komma och kolla så är det på Lugnet Lördag: 11.00 och 15.00
och på söndag: 11.00 och 14.00
och det kostar 80 kr för hela helgen. det är både mässa, dans och modevisning.

frisören

nu har jag nyklippt och färgat hår, fick det ju gratis eftersom att vi ska vara med på modevisningen. men det blev lite spontan ändring, så har röda slingor i håret. det blev så för att det skulle bli mer effekt typ inför mitt tema och mina kläder. mer tänker jag inte säga! nu är jag hemma igen och känner att min mage inte alls är på topp. hände dock en liten olycka i skolan idag, och jag mår illa. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på aa. sen får vi se om söt j vågar komma hit sen.

juste, är det bara jag som tycker att hela denna vulkan grej i island är sjukt spännande? följer nyheterna regelbundet nu. plus att det verkar som att askmolnen kommer komma hit på lördag också, sjukt läskigt men spännande! haha

gammal bild


två månader

hemma idag också, mår inte alls bra. och modevisningen är i helgen. it really sucks.
vaknade imorse och hade fått världens sötaste sms av j <3
idag är det även 2 månader kvar tills jag victor och familjen drar tills phils!

riktigt skön låt

ont i magen

vaknat nu efter 4 timmars powernap. och kom precis på att jag inte druckit eller ätit ett skit idag, min mage mår inge bra. och inatt kommer jag sova ensam första gången på länge.

det börjar närma sig

i morse var jag till brothers n sisters, eller sisters n brothers och fixade kläder till modevisningen som är i helgen. blev nöjd med kläderna iaf så det känns riktigt bra! mötte även upp malin och det är sjukt vad hon kan göra en person glad. hur som helst så blir det iaf IDOL IGEN :DDDD & har haft en riktigt bra dag faktiskt, men nu har jag sjukt ont i magen.
så ska lägga mig i sängen igen och mysa med min babe.
han har faktiskt bott här sen i fredags, me like!

idol 2009



j.p

jomenvisst det blev spontan fest igår. och jag hade faktiskt riktigt kul! så tack alla.
haha ehm kvällen var väl ganska så sjuk, haha crazy. men nu är allting löst iaf typ.
somnade halv sju med en söt pojkvän bredvid mig. PUSS

jag är glad

igår kväll kom äntligen sötis hem, helt sjukt vad jag har saknat honom.  så kvällen gick ut på att mysa med honom. & även idag har vi myst hela dagen. ikv vet jag inte riktigt vad som händer än, men känner på mig att det blir nice. är på sjukt bra humör, sen så ska mamma ha fest och folket börjar rulla in, så jag är glad. plus att vi nyss har ätit grillat :D
nåja ha en mys lördagkväll! PUSS


<3

JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR, FAN VAD JAG TYCKER OM DIG!!! <3

världens bästa 18-årsdag

min 18-årsdag började bra med att klassen sjöng för mig vid tolv slaget. fick glass med jordgubbar och hallon. plus en köttbulle också! och såklart började väl jag gråta , men har världens sötaste vänner!
åkte hem och sov hemma ändå. vaknade nästan av att pappa & michelle kom med frukost på sängen och sjöng. och fick en rosa mini dator av pappa <33333

sedan åkte jag pappa michelle & victor till coco thai och käkade.
efter det drog jag & victor till nagelstudion och fixade mina naglar. och eftersom att jag är bäst så får jag det gratis :D

åkte hem sen, övningskörde en stund, sedan åkte jag in till stan och träffade tjejerna, och åt på tzatziki.
gick sedan hem till mig och började festa! tog sedan nattbussen hem till mig med Juhani och victor. och somnade sent! NÅJA hade en sjukt bra födelsedag! tack alla! :DDDDDD

idag kommer även jonathan som ska bo hos mig i fem daga., ska bli riktigt kul faktiskt! andra gången vi träffas någonsin! blir att dra till kusinerna och äta när han kommer. sedan blir det utgång med han och massa brudar ikv! pusssssssssss på det!


imorgon är det min dag

ikv ska klassen och några andra sova hemma hos jonna. det blir en mys och nice start på min födelsedag hoppas jag! det är inte varje födelsedag som man vaknar upp med sin klass!
imon bire iaf party somfan och utgång! sen bire även utgång på lördag också, får se om det blir etage eller s2.

snart tre timmar kvar tills jag är 18. känns verkligen inte alls som det, men sjukt nice kommer det bli iaf!
nåja, nu måste jag börja packa och fixa mig.
PUSS PÅ ER






Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0