hittad

min söta pojkvän kom och visade att han hade hittat min mobil sladd :DDD den som varit borta sen i juli, och som jag har letat efter den! så nu är jag sjukt glad igen, kan äntligen lägga in ny musik och allt sånt!
igår hittade jag även mina försvunna örhängen som försvann samma dag som jag köpte dom. sen fyndade jag även en rosa sminkväska igår som gjorde mig glad. haha

bygger om

glömde skriva att jag var till sjukhuset i fredags, förvånadsvärt fick jag tråkiga nyheter! nu väntar jag på att dom ska höra av sig igen. Men det är sjukt vad sega dom är.
är hemma och sjuk idag, haft feber tre kvällar irad och ont i halsen, så idag blev det att stanna hemma.
gör om designen men det är inte helt klar än, men än så länge får det så ut såhär.
slänger upp två bilder från FF i lördags

bra dagar

som sagt. hade jävligt mycket förra veckan. och har minst lika mycket denna vecka!
börjar där jag slutade.
torsdag: spelade in dansfilm hela dagen. Hjalle från på rymmen var med i filmteamet bland annat. dansade ute från 13.00 till 18.00, sjukt jävla kallt. bilder kommer?
efter hem till victor och fira han lite och träffa hans söta familj. mycket trevligt! efter lite utgång med han och simon till skrubben.
fredag: sovmorgon till 13.00 bara en lektion. åka runt, repa, planera och fixa inför filippinska festen.
lördag: filippinska festen. fint bordsällskap med juhani emisha marion erik farmor farmorskompis och syster!  dansa helt ensam inför 200-220 pers. Sen dansa med tjejerna :D äta massa jävla filippinsk mat.
hem till mig, planerat utgång på s2? men kvällen slutade med att jag emisha marion erik juhani malin sanna och viktor satt hemma, drack med mamma och tony och sjöng filippinsk karaoke: haha

söndag: jag & juhani drog hem till farmor och kusinerna på middag. till kvällen spikades jag framför tvn och kikade the hills, the city, gossip girl & jersey shore.
måndag: kom försent till skolan för att mamma sa att vi skulle ställa tillbaka klockan kvällen före..... skolan & blev filman av svt som var skolan.  donken med juhani, projektarbete med jonna. hem och packa flytta till pappa, plugg och mys med världens finaste.

tisdag: plugg och massa gossip med syster. haha fan vad världen är liten speciellt idag 2x.
tror jag inte glömt något. jaja, back to plugg och musik!
måste bara säga att jag är så sjukt himla otroligt löjligt kär, i min underbara pojkvän!

fyfan vad mycket det är nu

har precis kommt från arenan efter några timmars dans. bara TRE dagar kvar till festen nu! hemma hos pappa just nu iaf.... känns inte alls bra, hade inte räknat med att det skulle stå fullt med kartonger redan nu och tomt på väggarna. blir ledsen bara jag tänker på flytten som kommer inom denna kommande månad................................................................................ :( skulle iaf förbi hit en snabbis för att hämta kläder till dansvideon/filmen vi ska spela in hela dagen  imorgon! blir nog bra, även fast vi ska dansa ute i detta kalla väder.

efter det blir det raka vägen hem till käraste Victor Öhman som fyller 18! ska bli riktigt trevligt, kul att få träffa familjen öhman igen!
sjukt mycket denna vecka och även nästa nästa nästa och nästa! ska bli riktigt skönt när allting är över!


gammal och söt bild på victor jag & sötanton!




även rip denna vecka

fyfan vilken jävla piss dag! det började med att en vän svek, hela mammas lägenhet i oslo brann upp i morse, och hon skulle egentligen varit där nu denna vecka, inte ett skit kvar där... var till sjukhuset och tog äckligt prov, är verkligen som ett litet barn som gråter när dom ska ta sprutor. men däremot släppte jag inte ens en tår när jag skulle ta sprutor när jag var liten. men det gör jag dock nu ist...
kommer hem från arenan nu på kvällen och får reda på att kuya naro har dött.... :'(
HEJDÅ

MYCKET på g

blir en fullproppad kommande vecka. har lite ångest över hur jag ska kunna överleva denna, men hoppas på det bästa.
nåja idag de blev en spontan liten shopping runda med emisha efter skolan, skulle egentligen bara in en snabbis på hm för att köpa en foundation, men fastnade på fel ställe och fyndade ist en skjorta ,kofta och en topp.
fint det! kom dock hem utan en ny foundation i handen. Haha!
har även kommit på att jag är riktigt dålig på att ta kort på vad jag köper. men ska ändra på det!
efter det blev det raka vägen hem och plugga projekt med jonna. Efter 3-4 timmar blev vi klara med dagens ärenden. och det gick riktigt bra, och vi kom mycket längre än vad vi hade förväntat oss.
imon väntas dans hela dagen, sjukhuset, dans igen och plugg i massor.
nu ska jag som varje natt sova med världens finaste. nattinatti



begravning

mycket som händer just nu. sjukhuset ringde idag igen, och det verkar som det börjar gå framåt.
nu måste jag packa det sista, för nu väntas 6 timmars bilresa ner till stugan i lysekil på västkusten. för att imon gå på begravning :(
är hemma igen lördag eller söndag.
slänger in låten som kommer gå på repeat hela resan ner.
love it!

holland - sverige

ringde och avbokade min tid på falu lasarett som jag hade idag egentligen. men bytte till en tid i november ist, skönt att jag fick en tid ganska snart ändå.
fick även ett samtal från borlänge sjukhus idag också, skönt att jag kanske kommer komma någonstans snart.
just nu sitter jag hemma hos sara & mikael, var även förbi arenan och dansade lite.
ska strax ta bussen till blge och sedan blire fotboll.
om två dagar är det exakt ett år sen denna bilden togs. sverige-albanien

10-10-10

sjuk grej idag på bussen

kvinnan- VART KOMMER DU IFRÅN? (skriker)
kvinnan- VART KOMMER DU IFRÅN?
kvinnan- snygging?!
jag- menar du mig? (vänder mig om)
kvinnan- ja jag menar dig, haha jag kanske inte är rätt person som ska ragga på dig men vart kommer du ifrån?
jag- eh filippinerna
kvinnan- ja det var nästan det jag trodde
jag- haha okej
kvinnan-nu ska jag berätta en sak för dig. min pappas bror är tillsammans med en filippinare, så jag har filippinska kusiner.
jag- okej vad kul
kvinnan- du ska veta att ni filippinare är så jävla mycket bättre än thailändare.
jag- hahah okej? tack då

rip <3

allting blir väl bara bättre och bättre.............................

halvdag

igår blev det en annorlunda men kul dag.
blev en heldag på stan på 10 timmar med emisha, och även F.E.T med filminspelning osv. lunch buffe på american take away med mikael marion erik juhani och emisha.
det slutade med att jag emisha marion och juhani spontant gick på bio och såg filmen. i rymden finns inga känslor.
rekommenderar den starkt. sjukt rolig film!
nu sitter jag emisha erik & juhani hemma, väntar på marion. sen ska vi dra till subway och äta. sen blir det att åka till falun och kolla när F.E.T trickar i gymnos. sen får vi se om jag & emisha vågar försöka på. Men det blir nog kul :)
nu ska jag vara social. haido



Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0