stockholm imorgon

så jävla mycket på gång just nu!
imorgon drar klassen plus dans 1orna & 3orna till sthlm. kommer nog bli rikigt ku tror jagl, får hoppas på det!
sen på lördag blir det dubbel 18års fest, om man kan säga så. och det kommer också bli sjukt nice!
i tisdags satt jag modell för makeup store. tog med mig gull sara, plus att hon fyllde år också :)
grattis i efterskott gumman. lyckad dag tycker jag!

igår åkte david och Joy till gbg i en vecka. haha det känns tomt somfan, men en vecka går fort.
nu ska jag duscha och förbereda lite, sedan tar jag bussen till falun igen! PUSS

lagomt ful bild på mig och Dan från i lördags


22

kul kväll igår hos laurene! awesome helg överhuvudtaget.
nu har jag världens jävla PMS. så tänker inte skriva mer.

eller jo. jag längtar hem

falun tonight

har en sån där fet jävla längtan hem till filippinerna nu, kollade på nya bilder därifrån så nu är jag as taggad på att åka. har även den där sommar känslan som man typ får vid skolavslutningen. awesome feeling!
falun ikv igen då. och igår var spontant kul, om man kan säga så.
nåja seaside blir det tydligen ikv också, får hoppas att detta års seaside inte blir lika mycket fiasko som förra året.......  PUSSS

always and forever

kom hem för ett tag sen. sitter här nu med michelles nybakta kanelbullar och ett glas is saft och skön musik. nu väntas flera timmars plugg, och senare mot kvällen blir det att åka till falun igen och fira Sara som fyller år på tisdag. så även denna kväll spenderas i falun med älskling, nära & kära. I like it alot!
får se om jag slänger in ett inlägg senare ikv, annars får ni ha en mysig fredag! PUSS


i love you

fick nyss världens gulligaste sms av världens gulligaste pojkvän. jag älskar dig

lycklig

inatt är det första gången jag och älskling sover utan varandra på två veckor. kommer kännas tomt, men det går nog bra. är så jävla glad att jag har han, känner mig fortfarande nykär. fast det gått mer än fyra månader nu.
nåja det blir att plugga somfan nu. har även fastnat för låten nedanför, den kommer gå på repeat hela kvällen, så har förmmodligen hunnit tröttna på den till imon. men det är typiskt mig, så jag fortsätter med det.
PUSS



awesomeeeeee


26 dagar

ligger i sängen. pluggar lite, lyssnar på musik, har galet ont i huvudet, dricker redbull, saknar  älskling som kommer sen. och väntar på pappa som kommer med en fet kebabrulle! länge sen jag åt något sånt nu, eller en vecka sen idag. kom på att jag och älskling åt pizza i onsdags.

spruta imon..... jag vill inte :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
sist var när jag tog svininfluensan sprutan. och jag svär, jag grät som ett litet barn heheeeeeeeeeee.

inte långt kvar nu

living my life

börjar med att säga att jag har haft den sjukaste och hemskaste natten i mitt liv, ambulanser 2x. detta var då alltså i lördags. dagen började iaf bra med victor. mys, glass, dricka & stek. sen rullade malin, älskling david, sara och joy in @ my place. det blev grillat och drickande med typ mamma och dom. as nice dag/kväll. dock inte natten :( hur som helst så ordnade det sig iaf, tack gud för det.

nåja, min långhelg var riktigt bra iaf. massa mys med malin, älskling och falufolket. festande både onsdag fredag & lördag. så i helgen bire nog nyktert?! iaf på lördag fast det är seaside.
igår blev det att chilla ute i solen och äta med älskling, joy, Faye & Laurene ett bra jävla tag. riktigt nice!

idag var jag & älskling till läkarhuset och fixade vaccin och så. sedan blev det att mysa farmor ett tag också. sen har vi bara stekt ute i solen.
ni som har smsat mig så har min mobil fuckat hela dagen, inte kunnat skicka sms typ. men nu funkar det iaf!
just nu kollar älskling & pappa på hockey. och jag bloggar. kände för att skriva lite.

imon får jag äntligen träffa johanna igen, det ser jag framemot <3
vill också säga att jag är världens lyckligaste på jorden just nu!
tack för att du finns älskade pojkvän


tänk vad en liten sladd kan göra en glad!

:DDD
när vi var i filippinerna så glömde jag min USB sladd till mobilen, så ända sen vi kom hem har jag inte kunnat lagt in ny musik eller laddat upp bilderna som jag tog i filippinerna. sen så funkar inte min bluetooth heller, så har inte kunnat skickat över någonting med den. men nu har mamma köpt en likadan mobil som mig, så jag har en sladd igen ;DDDDD


14 maj, en månad kvar

damn vad trött jag är.
jag och älskling somna typ halv sju imorse. vi tog en impuls promenad vid fem i morse till statoil haha.
sov till tre idag. igår var mys somfan. kollade på avatar och feta oss!

om ett tag blir det att åka till falun och kolla på ngn semifinal i balett. sen blir det nog att träffa malin igen, eller stanna i falun och umgås med falufolket. PUSS

juste, soltorgsfesten blev ett fiasko haha. men jag och älsklibg hade kul ändå.




<3

ni vet när man är sådär jätte kär, när allting känns så himla bra hela tiden. man går runt med ett leende på läpparna och verkligen inte kan sluta le. man svävar på moln och känner hur allting är så jävla bra, bara för att man är så jävla kär? du är bäst
Juhani Palomaa <3

älskar att jag har världens bästa pojkvän

JAG ÄLSKAR DIG

juhani palomaa

ska komma igång med bloggen igen hade jag tänkt. men har egentligen ingen ork eller tid!
nåja fredag idag, en vecka sen sista. kan väl säga att jag hade riktigt kul då. det blev fest både fredag & lördag. plus världens onyttigaste helg! haha fredag, pizza. lördag, kebabtallrik till frukost, kebabrulle till kvällen. söndag, MAX. haha kan lova att allt satt fint i min mage!

just nu är det så jävla mycket, men inte hjälper det fast det är helg...  blir dock bara värre eftersom att tiden går.
nåja, nu ska jag lägga mig och vila ett tag. sen blir det att träffa victor. och senare ikv förmodligen falun, om jag orkar.

som ni kanske märker blev det inge sthlm och idol ändå :( riktigt tråkigt, hade sett framemot att åka dit med malin igen! plus att Lady Gaga ska uppträda i globen ikv också! nåja, får åka nästa år ist.
PUSSS


bästa


<3 <3 <3 <3 <3 <3



Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0