<3

fick detta av mina söta pojkvän idag.
helt sjukt fint tycker jag, i love it!

vilken jävla dag!

ja vad ska jag börja? polisbesök ,efterlysning, polisjakt och tjaffs. igår var det ingen vanlig dag! kan börja med och säga att igår var det exakt 3 år sen jag & juhani träffade varandra för första gången. Det var på hip hop jam, och fronda var där vet jag HAHA. sjukt att det redan var tre år sen. Och så himla mycket som har hänt mellan oss tills vi verkligen blev tillsammans på riktigt.

nåja kvällen/natten spenderades iaf med gråt, tjaffs, poliskontakt, polisbesök, polispatruller och efterlysning hela natten. rent utav kaos!
kan ha varit en av dom värsta nätterna i mitt liv. nåja allting ordnade sig tillslut iaf!
hade även skolfoto igår, gick väl som det gick. men vårt klassfoto är mer än udda. rikitgt nice!
nu ska jag skriva klart mitt cv och sen plugga.

sjuk tjej

somnade halv elva igår kväll. vaknade kvart över fyra med snor överallt och högfeber.
sitter i skolan nu och mår inte alls bra, still feber och snorig.
har engelska c nu. men första timmen skulle vi bara sitta vid datan.... hade kunnat tagit sovmorgon.  sitter ist och pratar i telefon med mikael. börjar väl snart i guess. sen vid lunch har vi mössprovning!!!!! :))

nu ska jag snora vidare. puss

jag lyckas då med allt.....

som sagt, igår tappade ju jag ner min mobil från sängen rakt ner i min tekopp som stod på golvet. men efter 24 timmars stek i ungen och vila så funkar den igen, iaf än så länge. och tack gud för det!
i fredags blev det etage och igår även spontan utgång till flamingo med roligt folk. älskar att vara 18! sjuka kvällar båda två, hade riktigt kul så det blev väl en ganska lyckad helg ändå. trots att jag blivit riktigt förkyld och lite halvt sjuk.
nu ska jag packa och sedan kolla på the hills och the city. sen flytt in till mamma!
ha en bra kväll!
tony, mamma, joy, jag, juhani och victor på chili bar

that's the way i like it (8)

har precis tagit en liten kvällsfika med älskling, fick i mig en hel del.
imorgon blir det en nice dag, förmodligen. har först balett på morgonen, sedan flamenco och sen slutar jag. blir att dra direkt till kupolen och köpa lite saker inför kvällen. ETAGE!!
imorgon åker pappa även tillbaka till Umeå igen, men denna gången följer vi inte med, väldigt tråkigt tycker jag faktiskt.
nu bire att lägga sig och mysa med min fina pojkvän. natti
jag och mina söta systrar, och Juhani uppe i hörnet haha

onsdag

sitter i skolan och har engelska C. slutar om 20 min, men kunde kanske slutat för en timme sen? det visar sig snart. sur jag blir isf!

i morse var jag till sjukhuset, gick väl sådär. inget nytt än!
idag tänkte jag ta tag i några av mina ärenden jag måste göra. skjutit upp det i en månad nu.
får även se om det blir någon övningkörning. it depends on pappa och hans golf!

uppdaterar kanske ikväll igen. PUSS


beslut

har precis varit inne i Umeå city och röstat, är faktiskt nöjd med mitt val.
strax blir det 8 timmars bilresa hem igen. tråkigt tråkigt! men med tanke på allt som kommer hända, så kommer jag tillbaka hit snart igen :)
älskade mamma

21.08

everything happens for a reason


mobil fan

är i umeå, och min mobil är sönder igen...........................

umeå hela helgen

har precis pluggat klart.
nu blir det att packa upp, och sen packa om igen, sedan sova med världens finaste pojkvän.
sen imon efter skolan åker vi äntligen till Umeå!

jag älskar dig

Du är bäst, så jäääääääääävla fucking bäst


the best

du är mitt allt, och jag älskar dig så sjukt mycket Juhani Palomaa.
världens finaste pojkvän!


fail

tänker inte skriva ett enda ord om den här helgen.

världens finaste

så jävla mycket kärlek till dig min underbara pojkvän

kung låt

när man har åker runt med anton i hans bil så spelar han alltid denna låten, och jag kan verkligen inte sluta lyssna på den, sjukt bra låt!  enjoy

highwon-från hjärtat

you always miss a best friend

nyss kommit hem från en mycket uppskattad och mysig promenad med johanna!


vilken jävla otursdag,

inte min dag med andra ord. granny goes street i lördags, Och kan säga att det verkligen inte var min dag. spårade ut helt, blev NOG lite för mycket för mig den kvällen.... höhöh.

det började med att jag skulle ta bussen 14.50 till falun, för jag skulle se Juhani och hans/mina kompisar uppträda klockan 16.00. jag står och väntar på bussen med några andra, ser bussen komma och den åker förbi oss helt proppfull. en kille ringer kundservice och frågar om det kommer en extra buss, men nej det skulle det inte göra. Så jag skulle få lov att ta bussen som gick om 30 min eller 50 minuter. Sur blir jag eftersom att jag missar deras föreställning. Ringer runt överallt och frågar om skjuts, men inte en enda jävel kunde.

Tar ist bussen om 50 min. står och väntar som innan, även den bussen är full och åker förbi. Och inte kommer det någon extra buss nu heller. Väntar tills nästa buss som är 53an, ställer mig och väntar på den, men även den åker förbi och är full. Men nu skulle det komma en extra buss , och visst gjorde det det, men den var tyvärr också full. så fick inte komma på den heller. ist så väntar jag ytterligare en halvtimme och går till resecentrum och hoppas på plats där.

efter tre jävla timmar så kommer jag äntligen fram till falun, 18.00 kom jag fram till falun ist 15.00. för att göra mig lugn blev det direkt ett inköp av en cezarsallad på ica. och sedan fortsätta resan hem till sara för att fixa sig osv.  det fortsatte med förkrok hos erikce. med bråk och galenskaper. sedan galen bussresa med roligt folk in till stan. sen tänker jag inte berätta resten av roligheterna...

i söndags mådde jag alldeles för dåligt. blir inge festande för mig på ett bra tag. och det känns faktiskt bra, men tanke på allt som händer just nu.


(8)

fuck you, fuck you very fucking much

6 månader

6 månader med juhani idag, blev coco thai och tjocka sig somfan. åkte sen till falun och kollade när grabbarna dansade. sitter nu och skriver på mitt cv. går väl sådär om man säger så.

imorgon börjar jag min dag med ett  ganska viktigt ärende.
natti



Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0