dans plugg trött & huvudvärk

just nu är det så jävla mycket. allt plugg i skolan, dansen & andra ärenden som jag måste göra.
haft huvudvärk två dagar irad nu, och det gillar vi inte. det gick bra att dansa idag också. inge ont i ryggen. dock känner jag nu att det gör lite ont. men det gör inget :) nu måste jag fan sova. lång dag imon som alltid!
svarar på kommentarerna imon, somnar annars. NIGHT

dansat

sorry för kass uppdatering idag men har varit i falun hela kvällen hos sara & dansat. och jaa, vi dansade faktiskt idag. dock har vi ganska mycket kvar att lära oss.
fick idag reda på om skadad i min rygg/rumpa.
pallar inte berätta allt. men JAG FÅR DANSA :D :D

imon ska vi dansa med en klass från britsarvsskolan någon klass från nian. på individuella alltså. så det blir nog kul, och först balett på morgonen.
imon ska jag hinna med um & kolla synen på körskolan och plugga lite matte?
nu ska jag sova. det behövs. längtar redan tills jag ligger i sängen och somnar till min musik <3


borde sova, men

laddar ner musik ist <3

längtar



fick fetaste längtaden till grimsås! åker och hälsar på denna bortskämda kusin.
skriver mer sen. måste plugga äta osv.

jävla pms fucking helvete

jag hatar PMS. jag fattar inte hur det kan bli att man känner sig som en helt annan människa!
det förstör allt! en gång i månaden är för mycket alltså! jag ska operera mig till kille!
det som brukar hjälpa med att äta choklad. fuck no! inte denna helg iaf!
ni som inte får sån "extrem" pms. TACKA GUD FÖR DET

såhär känner jag just nu, bra då vet ni =)


så jävla hemskt

helt sjukt, jag kunde inte hålla tårarna inne. har suttit flera timmar nu framför datan och läst kollat bilder och videor om detta!




klicka på bilderna för att förstora upp dom!
en hund som blivit uppspolad på taket av det höga vattnet.
den sista bilden är tagen för att visa hur högt vattnet var. 6 meter upp var vattnet på vissa områden. och vattnet spolade upp denna hunden i kablar...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5862306.ab

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1721808/50-tal-doda-i-tyfon-pa-filippinerna

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/telegram/artikel.aspx?ArticleId=4898364

http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=3304&artikel=3127068

http://nlt.se/startsidan/ttutrikes/1.589419

http://sydsvenskan.se/varlden/article553398/Filippinerna-drabbas-av-svar-tyfon.html

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5864282.ab

vill inte!!!!!!!!

jag ska sova ensam hemma för första gången!! jag är rädd & jag vågar inte. känner mig som en bebis.
läskigt

det suger, jag svär

breakdance idag som sagt. hann precis värma upp sen gick det inge mer. jag har då varit skadad mellan svanken & rumpan i två veckor nu, men inte gjort något åt det. sen har det alltid blivit värre när jag dansat. men aldrig vågat kollat upp det, sen idag på dansen tog det stopp. så nu kan jag varken gå sitta dansa eller röra på mig.
walla det suger! pappa tror att jag kanske har disbrock, bisdrock eller ngt? haha

så idag har jag legat i soffan på ett helt sjukt konstigt sätt, och sen bara fetat i mig godis. har ju dock inget annat för mig. både pappa och michelle är borta ikv/natt. skit kul verkligen. det suger nästan lika hårt, jag svär!
fast har ätit grillat idag. så det var nice!





breakdance

nu drar jag & dansar breakdance!!!!
uppdaterar senare idag. och då kommer jag att svara på kommentarerna som jag ännu inte har svarat på än.
puss så länge

fredagsmys

hade skolfoto idag som sagt! vi var riktigt söta & snygga. 4 stycken rockare & fyra st dockor med balettkjolar! jag hoppas verkligen att dom tar det sngga kortet på mig av alla fem? bilder vi tog. och dom enskilda fotona blev såklart inte bra! eller jo mitt hår!
min frukost idag bestod av tre skedar gröt. sen saft & bulle som man fick gratis i stan i falun. sen blev det en mcflurry på kupolen. och nu ikv en kycklingsallad. så idag har mina matvaror sugit hårt!

jag är fett trött och ska lägga mig och lyssna på musik. eller mysa framför en film med pappa. vi får se. imon
äre äntligen breakdance. i'm looking forward to it!






r*bin

jag pratar med en sötis i telefon :D :D
kan det vara en kille jag träffa på idol? länge sen vi snackade nu, men nu är jag glad :D

bra låt


meet me at the hotel

alla vet väl om att jay-z är i landet, och ikv kommer han vara på klubben Rose i sthlm! jag kan inte fatta att han är på en klub i sthlm, medans jag sitter hemma framför idol?!

aja, skolfoto imon vårt tema är jaaa, haha speciellt? vi har haft många kassa förslag, men slutar med detta. temat får bli hemligt tills imon?
det sköna med gymnasiet är ju att man inte längre behöver klä upp sig snygg till skolfotot och sen vara seriös.  nice somfan tycker jag!

nu ska jag duscha strax och göra lite hårinpackning igen. juste, berättade jag att jag spaade i tisdags?
hårinpackning, ansiktspeeling, ansiktsinpaktning & body peeling. plus makikyr också. sen ljus, badsalt och hela köret riktigt nice! var ju nästan en månad sen jag gjorde det sist!

ah en till sak, det är bekräftat att det är lindas kropp som är hittad!jag blir så sur! och en till sak, pappa kom precis hem från sthlm med biljetterna till sverige-albanien. så nu är jag & michelle glada på pappa :D :D haidoo




snälla gud

gör så att AKON kommer till sverige

r.i.p

var nere och tvättade bort mitt smink & hörde min syster skrika rakt ut! jag sprang upp och såg henne gråtandes skrikandes & skakandes! hon var helt hysterisk. varför hon var som hon var, va för att MCFLY antagligen kommer till sverige den 7 november. hennes största dröm gick i uppfyllelse, så förstår hennes lycka :D
iaf så ska jag lätt med dit och kolla på dom. jag har faktitskt också lyssnat på deras musik. kan faktiskt lyssna på annat än bara hip hop rnb & reggaeton

idag hade vi afrikansk power dance på aerobicen, var riktigt kul. men har så jäävla ont, men vågar inte gå och kolla upp det. JUSTE baletten idag för mig, var ett fiasko... annars har det inte hänt så mycket mer. eller var & hälsade på jehovas vittnen idag också.
kom hem, fick en fet good smoothie av min syster.

juste, idag åkte min mobil in på lagning igen 7-8 gånger? fått en ny två ggr också.
iaf så berättade pappa att dom ska skrota den! ;o min älskade lila mobil. hugg i hjärtat där :'/ så funderar på att köpa den nya rosa sony erisccon!

aja nu bire efterlyst! jag är helt inne i allt detta med lindas försvinnande!
hejdå




music right?

daaamn vad jag har bra musiksmak!



top snyggast

i

ni som inte ser vilka det är;
soulja boy, t.i,  r kelly,  michael copon, chris brown, cam gigandet, matt pokora, joe budden, mario vazquez, chad michael murray, channing tatum & CIARA

musik är det bästa som finns


JAG FATTAR INTE?!

satans kuk! allting var så jävla bra, jag var fett lycklig älskade livet, och varenda sekund. min högsta dröm hade precis gått i uppfyllelse. även fast jag vaknade i morse fett förkyld och en svullen ond halsen var jag ändå sjukt glad. efter meditationen på aerobicsen kände jag också bara lycka.
sen blev allt så ännu mycket bättre efter vi var i katolska kyrkan idag också! jag kände att allt var så jävla härligt. plus att pappa smsa om att biljetterna till sverige-albanien var beställda. snacka om glädje. sedan bara 24 & 78 dagar kvar!! mamma ringde och jag skulle fort hem..

efter bara en halvtimme senare brast jag ut i gråt. så orättvist och jag fattar inte?! alltså...??????? vafan??
nej jag orkar fan inte. mina ögon är helt blodsprängda och svullna av allt jävla bölande. PLUS att febern har kommit nu också. 

nu ska jag packa och sjuka & deppa ner mig ännu mer. fan, jag missar dansen och klassträffen idag också. ALLT på samma gång... mitt i allt bra, så blir det något skit. skönt med studiedag imon iaf!




allt kommer ordna sig




borlänge marknad

blev ju marknaden idag, fast jag mådde som jag mådde.
åkte karuseller hela dagen, kanske inte det bästa för min hals men mamma tvingade mig för hon hade köpt massa biljetter, men åkte med filippinare så det var kul :D

åkte någon riktig läskig karusell, den som gick runt från två olika håll och som man hängde LÄNGE upp och ner i. den var bara läskig för man hängde upp och ner länge, och högt upp! sedan samma som spin rock, fast den gick ju sjukt fort. haha skrek som en tok, sen var det ju nice att vi fick åka en extra gång gratis (y)

efter allt karusell åkande köpte jag hotpants som alltid, jag älskar henne och hon älskar mig.
och sen får jag alltid en extra för att jag är"så gullig" och alltid köper av henne.  3 ggr om året. båda blge marknaderna & rättvik. så det är nice!

har även blivit inköp av 6-7 väskor denna helg. men ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR väskor. och även klackskor. men ska inte köpa mer väskor nu innan filippinerna har jag bestämt.
mamma berättade idag att hon gjort slut på 60 tusen på två veckor! och hon som säger att vi ska spara pengar till filippinerna.... kan då säga att jag är bättre än hon på att spara pengar!

nu laddar jag ner musik , och det är nice som vanligt.
nej nu har jag skrivit mkt. så PUSS



fucking förkylning

igårkväll blev det hemmakväll hos mig igen. jag filip sara low & johanna. vi gjorde inte så mycket mer än att äta mammas mat. var väl ganska mys.
somnade med en kliande hals och snor i näsan.

vaknade halv fyra av att en full främmande fyllo satt i vårt vardagsrum. medans mamma & tonkan försökte få ut honom.. haha jag låg livrädd i min säng. men det gick bra. lite komiskt nu när jag vet vem killen är. HAHAH ni vet också vem det är...

iaf jag vaknade igen halv ett av att min hals hade skit ont, och min näsa var proppad. inte så nice! vill verkligen inte bli sjuk nu!!!! nu måste jag fixa mig & packa, sedan dra mig mot marknaden en snabbis.

ni kommer väl ihåg att hon är snyggast?


dance all day

good morgon. är fett trött, inte sovit så mycket inatt. var kul igår kväll. var med johanna josefin och amanda! var hemma hos mig och fetade oss somfan. sen drog vi ut på stan och yrade runt lite, men det var kul.
amanda sov kvar här men stack i morse och jag somnade om.

nu har jag precis duschat och ska strax iväg på breakdance. jag vet onödigt att duscha innan dansen, men jag var fett ofräsch! efter breaken bire att åka direkt till falun och dansa på elitseriens match i falukurirens arena! :D

nu ska jag äta frulle, och sedan vandra vidare till dansstudion. hörs ikv :D
juste, vädret är för nice. hoppas alla får en nice dag!



blev bjudna på världens godaste tårta på stan

nu kommer lite bilder från igår.


skulle lägga in mer bilder, men nu ringde johanna och jag måste sova. mer bilder kommer sen

VÄRLDENS BÄSTA DAAAAAAAG

ååååhhh, jag kan inte förklara hur glad jag är! min största dröm just nu, har gått i uppfyllelse :D :D helt obeskrivligt glad jag är! gråter somfan! världens bästa dag alltså . ÄLSKAR DIG PAPPA. du och jag mot hajjarna ;D HAHA

uppträdandet idag på lugnet inför 800 pers gick ocskå bra! och vi blev förfrågade om vi vill dansa på lugnets innebandygrej typ. eller ni vet där innebandy elitserien spelar, där dom filmar i tv och så :D :D så vi ska dansa i helgen också. sedan ville någon kyrka att vi skulle uppträda eller ngt! fattade inte
sen imon är vi med i tidningen i hela dalarna :D bilder kommer sen iaf, och jag är världens gladaste!!!!!!1 :D
världens bästa dag verkligen nu måste jag gå och fortsätta dampa, sedan ringa pappa igen!!!!!!!!!! :D



hejdåååååååååååå :D

dansbrudar va?


denna bilden får räcka just nu. nu ska jag sova, dans ikv

DAAAAAAAANSA

IMORGON! yaaman, imon är det dags för oss tjejer att dansa på UF kick off grej på lugnet. 800 pers från hela dalarna kommer och kollar. plus andra frivilliga! ska bli riktigt nice, en jävla upplevelse alltså. har aldrig dansat inför så många innan bara borlänge dansstudios uppvisningar, och sen typ 350 pers på filippinska festen!

har dansat hela dagarna långa nu, så det ska ändå bli fett skönt när detta är över!
nu ska jag träna igenom danserna igen är fortfarande inte helt hundra.. och sedan sova, ska fan upp halv sju imon!!!!!!!!!!!  sen imorgon eftersom att vi ska vara där tidigt. sen är det bara att köra!! :D :D det blir massa bilder och videos, så håll utkik efter dom här. JUSTE hallen är FETT stor, känns som att man är i globen eller ngt.

JUSTE, pappa berättade nyss att vi kanske ska på sverige-albanien 14 oktober! så jävla nice!
men som sagt, nu ska jag dansa så jag inte dör av nervositet imorgon! NIGHT



wma händelsen

alla har väl hört talas om wma händelsen inatt?!!
ni kanske tycker att jag är dum i huvudet, eller respektlös som tycker att detta är kul, MEN jag är absolut inget fan av Taylor Swift. men dock är jag ett stort fan av Kanye west! nästan hela världen verkar tycka att detta var respektlöst, men jag tycker bara att det är komiskt, och det är min åsikt! so go Kanye West


musiiiiiiiic

har ätit grillat fyra dagar i rad nu, tröttnar aldrig så jävla gott! har precis laddat ner massa musik igen. I LOVE MUSIC. och visst har jag för jävla bra musik smak? hip hop rnb & reggaeton. det finns inget bättre!

min älskade gay kompis var här idag också :D
HAHA idag när vi kollar på made;

yongen- han va snygg
jag- vem då, han? :D
yongen-NEJ
jag- nej juste, du gillar inte niggas
yongen- nej man ser inte k*ken
HAHAHHAHA



vet att denna sista låten är ett år gammal.. men fortfarande sjukt bra!

älskade one tree hill

oth var lika bra som vanligt, till oth blev det grillat, och cola som jag faktiskt inte druckit på flera månader! hade till och med glömt bort smaken av cola.
såklart blev min planering av dagen misslyckad igen.. har inte pluggat eller städat mitt rum. eller gjort ngt annat av dom andra tusen sakerna jag skulle gjort egentligen.. eller jo EN sak. LADDAT NER MUSIK!

nu ska jag väl plugga då, och dunka min feta nya musik som jag har i mina hörlurar!
måste fixa & klippa mina naglar också, jag har en kort och resten långa. såååååååååååå fult!



hatar söndagar

åh söndagar är alltid deprimerande!
idag måste jag plugga och städa mitt rum. ser inget roligt med det.
det stora + idag är ONE TREE HILL!


muzic


fet jävla längtan

har tjockaste längtan till filippinerna nu. sökte på det nya flybolaget vi ska åka med i år. och det kom fram en bild på flygplans mat. så extremt äckligt är det. MEN jag blev och längta helt sjukt mycket efter jag såg den bilden! allting är betalt och klart nu! så jävla skönt så det är sjukt!
längtar hem som aldrig förr

like a dream, right?

dans dans

var på breaking idag, riktigt kul faktiskt. ska nog fortsätta att gå iaf. var kvar på dansstudion efter det och dansade ännu mer med klasssen. är fett trött just nu, är nog för all dans, och för att jag sov i 13 timmar inatt.. men nu är jag hemma och chillar iaf.  måste dock vara inlåst på mitt rum i ngn timme haha annars dödar min syster mig. sen bire danstudion igen och dansa.
blev lite kasst inlägg nu. men måste skynda mig somfan, hörs kanske sen

hon är snyggast



fredag

vaknade inatt av att jag grät & grät, min dröm va hemsk! inatt var det tredje gången på två månader som jag grät i sömnen. det började med att jag hade blivit utsött av alla mina kompisar förutom johanna, så jag skulle gå och möta henne för att jag var lite ledsen, då stötte jag på david dahl som ville ta trösta och ta hand om mig. helt plötslig blir han nerslagen av mathias lindgren och ville döda david, jag störbölar och försöker slå ner mathias.. men tillslut så skjuter mathias david och han dör. efter ett tag så är det plötsligt patrik prosen som ligger där ist för david. men iaf så gråter jag & gråter och gråter. efter det så vaknar jag helt blöt i ansiktet och skakar efter att ha gråtit i sömnen och i verkligheten... galen dröm iaf!

o.c maraton idag. har gråtit som ett litet barn.. men ibland går det inte att hålla emot, fast det är en tvserie.
juste borlänge håller på att dö ut, right?

imorgon blir det dans hela dagen, men först breakdance med en kille från new york. sedan ännu mer dans med klassen, måste träna till kick off grejen! nu ska jag ÄNTLIGEN ladda ner musik, har nog inte gjort det på en vecka!
juste köpte ett nytt skärp från gina idag, i like it!
mwuuaah





more pics


grillat

blev kvar efter cattis danslektion och dansade med klassen! idag är det ju bara en vecka kvar tills vi ska dansa för 800 pers på någon kick off grej på lugnet.
två danser ska vi dansa men är inte klar med ngn av dom än haha, men grymma är dom!
tog bussen in till stan och där var det nollning. såg en person jag inte ville stöta på så blev på dåligt humör. så jag lowi & jowi tog bussen hem.

nu står mamma ute och grillar. kan ni fatta vad gott eller? :D :D jag ska äta somfan.!!!!!!!!!!
klockan är halv sju, och jag kom precis hem från skolan (falun) sent eller? stackars lowi som är hemma vid efter sju liksom..  ikv ska jag iväg och dansa raggan. hörs sen! puss

blev att posa lite på matten


music


så jävla bra sagt mathilda


som sagt, sverige SUGER!!!!!

engelsk kick off grej idag, helt okej, men somnade dom sista 40 minuterna.. men det vare värt!
aerobicen idag var onödig.
sen hem, emisha och louise joina! gissa vad vi gjorde. det ända man gör hemma hos oss.. ÄTER! sedan pluggade jag och emisha lite matte också (y) sen fotboll plus chips och popccorn. HAHAHA fyfan vad kul vi hade, tonkan och hans kompis anders är hmm, speciella! nu bire dusch, sedan idol & ännu mera plugg! NIGHT

JUSTE, TRE MÅNADER KVAR IDAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGG!

HAHA



j.r

din jävla tönt jonathan :D

IDOL PIC


IDOOOOOOOL

GALET GALET GALET, jag johanna malin & tvillingarna var med på idol flera flera ggr. bla när vi kramade peter jhide, när vi dansa i kön till right round, när den första gick vidare, och sen när ngn åkte ut, och då skulle vi buaa. sedan massa mer ggr rakt framför kameran. ska leta upp på tv4 när man såg oss alla ggr. jag är helt uppspelt! fan vad kul det var!
haha kissies bror peter var ju med han som spelade gitarr och åkkte ut.. och vi stod ju bredvid han i kön, och han som verkade så säker på att han skulle komma vidare..

iaf, det var en av dom galnaste sakerna jag gjort. glömmer aldrig! <3


sara

sitter hemma hos sara nu, vi ska dansa, men vi åt pizza ist. mumma!

9/12-14/1

helt galet! efter allt skit som har hänt i helgen, och allt skit som är just nu. så händer absolut världens bästa sak!!! min syster smsa mig och skrev" :D :D jag har ngt som kan muntra upp dig! :D
och egentligen så skulle jag ha legat och storbölat ännu mer. och michelle hade sagt till mamma innan " tur att jag åker bort när therese kommer ligga och gråta hela kvällen" men nejnej. det behövde jag faktiskt inte! så det är dagens FETA plus! och min syster är så nöjd!

annars har dagen varit skit. härligt med dansen idag, provade på både street nivå 3 & 4. inte bestämt mig än på vilken jag ska gå. juste, i morse på individuella så körde vi BODY PUMP på må bättre. fan det jobbigaste jag varit med om. jag och armträning är ingen bra kombination. så imon kommer jag inte ens kunna lyfta en penna eller ngt.

ska sova strax, bara kika runt lite på datan och sen packa danskläder. good night



im at war with the love of my life

im at war with the love of my life

fuckat

blandade känslor. fan!
trodde jag kommit över

så jävla suuuuuuuuuuuuur

sug min kuk

damn what a night

yes. kvällen började med förfest hos någon alex, tror jag det var. riktigt kul faktiskt. och jag fick äntligen dricka mina älskade baccardi breezer från danmark! dock drack felix och alex upp den godaste. men det var kul ändå.
vi började gå mot stan efter ett tag. och då fick jag äntligen träffa min saknade robert! så jäkla kul att få träffa han igen!! och kul hade vi! sedan blev det lite grejjs,

hm. sen tänker jag inte berätta vad som hände.. efter det var klockan typ halv elva. och då gick jag in på själva festivalområdet. men då började det spöregna.. hittade sedan på johanna och jossan. men dom stack hem, så tillbringade sista timmen med boysen!
kom hem till blge, chilla med liza och någon johanna på centrum grillen. sedan nästa nattbuss hem halvtvå.
hela kvällen var galen! men det var nice. det kommer mer bilder sen, lägger upp några nu. sedan kommer bilderna från soltorgsfesten upp också!

nu ska jag skynda mig och packa. sedan ska jag.. nej det tänker jag hålla hemligt, iaf en så länge :) iiiiiiiiih.


granny goes street

blev inge kupolen, för stressat.
ska duscha strax. sedan fixa och fixa.
känner att kvällen kommer bli fett nice. fan ALLA ska ju dit :D
men haido haido





busy day

soltorgsfest igår, eller förrgår.
nollning igår. trött och sliten.
idag kupolen med johanna strax. sedan falun ikv Granny goest street.  för er som inte vet. en festival!
dead by april kommer! fast tycker dock bara om en låt.
men party iaf. pusss

soltorgsfest

det blev soltorgsfest ändå, vi fixa biljetter tillslut, och vi är så jävla bäst johanna!
så ikv bire rööööööjjjjjjjjjj! hinner nog inte blogga mer idag, har massa att göra ikv innan festen! bla dans (ragga) plugga fixa kläder.
have a nice day

spökhistoria

daaaaamn, tog fan tre timmar för mig att skriva en jävla spökhistoria. den är så jävla kass att jag själv blev rädd för den. aja skönt somfan att den är gjort nu iaf. ska slagga strax. fick lov att ladda ner några låtar igen bara :D
inatt åker jonna till malta också. kommer sakna dig gumman! ha fett kul nu :D

sleep tight. puss pearly


damn

träningsvärk efter dansen, trött plug och mitt rum ser hemskt ut ;o
måste skriva en spökhistoria på engelska till imon..
men fastnade med att ladda ner nya låtar, igen! får se om jag lyckas hålla mig vaken. det visar sig

juste, jävla solorgsbiljetterna är slut också. jag som hade längtat till den festen. FAN

plugg

jag hinner inte blogga, har så mkt plugg!


jag-haido haido
johanna- haidåååååååååååå HAHHA

-jag älskar dig
-vem?
-men dig?
-jaha HAHAH



Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0