åh

nu var det länge sen jag grät. men som sagt, maj månad är alltid värst

konfirmation

min älskade lilla syster hade konf idag. var riktigt kul faktiskt, kul att få träffa alla släktingar igen, två år sen sist, och då var det min konf. så kul att så många kunde komma också, ungefär 30 st pers blev vi. så i kyrkan tog vi upp hela tre rader, så det var kul. min syster fick ju massa fina presenter och pengar, 5700 fick hon. fast jag fick 5800 enligt mamma, så en hundring mer fick jag :D

sen har jag även ont i magen, som jag haft sen ELVA I MORSE. satans jävla mensvärk! spydde nästan i kyrkan först, men gick över. sen har man ätit för ett helt år idag också. kanske därför jag fortfarande har ont? nu suger det hängpung också för att jag har ont i magen, och för att dom redan åkt, och för att helgen är slut. men får ju längta tills nästa söndag ist, och sommaren när vi kommer igen!
sis and me

party

igår hos muchalolen, var riktigt kul faktiskt. tack för igår alla <3
idag vakna jag kvart i ett, skynda sig och fixa sig och åka till stan för att möta upp mamma och tony, går till djurmagasinet och köper fiskar till vårt andra nya akvarium.

för ett tag sen kom grimsås också, dom har man ju längtat efter kan jag lova.
kan bara säga att den här helgen kommer bli great!

<3

mikael rönnings


skolan

sitter i skolan med jonna nu, har nyss haft balett provet, gick väl helt okej faktiskt , så det känns bra :)
har nyss pratat i telefon också, men skulle egentligen haft nt prov i engelska muntligt, men det blev inte så. nu ska vi gå och äta, magen låter så mycket att man kan höra det ända till filippinerna! sedan är det bara teater kvar och sen slutar vi , fett nice. sen blir det att dra till um med princess och sedan tillbaka till falukorv igen.
får se om jag hinner/ orkar skriva sen ikv.
PUSS

sjukling

idag igen, skulle egentligen gått till skolan, men så blev det inte..
har nu suttit och läst massa olika bloggar, kollat runt på yt på massa olika saker, dans,musik tsunamin, idol. och dansvideor med ciara. hon är så jävla grym, snygg somfan och bäst på att dansa, och sen massa annat.
sen har jag kollat igenom bilder och videon från filippinerna. och jag längtar hem så galeeeet mkt just nu. maj månad är alltid värst. för då brukar det bara vara en månad kvar, och lite pirr i magen.
men nejnej, nu ska vi inte åka i sommar , och ist vara kvar här i fucking kuk sverige, så det suger pung! som ni kanske märker

nyss har jag även laddat ner massa NY musik till mobilen. jag älskar det, och musik är bara för bra. så nu ska jag plugga och dunka musik i mina suveräna hörlurar. jag älskar dom.
igår plugga jag i flera jävla timmar, blir nog så nu också om jag inte somnar.

men nu ska jag gå och fortsätta att suga på min feta rabarber som jag har i munnen, med massa socker på!
PUSS

sthlm/bounce

det blev sthlm igen, fast denna gång med klassen. shoppa shoppa shoppa.
sen blev det även dans på plattan också, galeeet bra!
vi åkte vidare till orion teatern och där skulle BOUNCE uppträda.
helt gaaaaleeet bra! helt otroligt, finner inga ord för dans. men jävligt bra är det iaf.
på slutet så blev det skumm disco, så jävla kul! dansa skrek kramades med dom, haha det var galet. sen fick vi lov att springa igenom sthlm, med helt blöta kläder, skumm överallt. men roligt var det.



Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0