oslo

imon blir det att dra hem till mamma i oslo igen, blir borta till söndag kväll bara. på torsdag till fredag blir det kryssing från oslo till köpenhamn. så det ska bli nice. dock suger det att jag missar the voice på lördag :'( älskade crossfire & pachanga

aja, egentligen borde jag packa nu, men orkar inte. har inte ens packat upp från när vi var i oslo för tre veckor sen. och från gbg.. aja. det blir sen.
idag var jag på körkortsgrej iaf, so boring. föräldrarna började tjaffsa om någon random grej. så det var lite kul iaf.
juste! idag åt jag ost på hamburgaren! och jag som alltid har beställt hamburgare utan ost. för jag tycker dte är så grymt äckligt med ost. men idag var det gott faktisk!
just nu orkar jag verkligen inte skriva nå mer. men ni får ha det så bra här i svenneland medans jag är borta. xxxxx pearly

jag & mamma på bröllopet

Kommentarer
Postat av: HERMELIN

hah okeej :)

2009-08-11 @ 22:55:14
URL: http://hhermelin.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; aa okej :)

2009-08-11 @ 23:06:35
URL: http://eswalander.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Vad fina klänningar! :)



sv; Ja, det är det :D



Rösta gärna på mig här: http://noescape.blogg.se/2009/august/utkast-nr-1.html (A) Jag är nummer 2. Det hade varit jättesnällt! :)

2009-08-12 @ 10:46:51
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: sanna

Hejsan. Anmäl dig gärna till min veckans blogg tävling :P

2009-08-12 @ 16:34:35
URL: http://sannaberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0