dansa

13 februari idag, det betyder final i talang. I Filippinerna så var jag ju med på talang där, dansade med mina kusiner/kompisar och vi gick vidare till final som är idag. tråkigt nog kan jag inte vara med, eftersom att jag sitter här i sweden :( lycka till , till dom iaf.

senare kommer emisha johanna low och karin, ska plugga den stora engelska uppgiften och sedan filma danser som vi ska göra till den uppgiften. blir nog kul hoppas jag!

halva dansgruppen i filippinerna


Kommentarer
Postat av: Ebba

Jag ska nog ut och shoppa med en kompis, får se om jag har pengar :S

Va gör du?

2010-02-13 @ 11:14:10
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: C A T T I S / photo

go force attraction! ;D

2010-02-13 @ 12:04:46
URL: http://cattislife.blogg.se/
Postat av: CHIRRE

åh vad jag saknar filippinerna!



svar: fyfan vad härligt! jag vill också! jag får itne åka, jag ska förmodligen till usa och det är ju ganska dyrt, så...men ska tvinga nån av mina föräldrar att åka dit snart, för jag dör i sverige!:(

2010-02-13 @ 14:45:32
URL: http://christinarisberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0