there are some things going on

så jävla mycket på g nu, så vill bara dö! imorgon religions redovisning och körkortsteoriprov, sen på torsdag matte prov och historia redovisning. sen danserna till UF grejen som också ska börjas dansa nu eftersom att vi ska dansa på lugnet igen 25 mars, sedan danserna till modevisningen. fast dom är typ klara men ändå! och ja jag längtar sjukt mycket till modevisningen.

bild från i söndags, när jag följde med momo till arenan och kollade när AJ, Junehee & daniel dansade


Kommentarer
Postat av: Ebba

I stockholm :P

2010-03-09 @ 20:32:29
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: elena

Ja e syrian :)

2010-03-09 @ 20:39:45
URL: http://eleennas.blogg.se/
Postat av: Ebba

Ja, jag åker till Dalarna ganska ofta :)

2010-03-09 @ 21:04:09
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: CHIRRE

svar: gooooo!

jag har bara varit där en gång, så jag vet inte så mycket, men madarin såg fint ut också, men det är nog samma prisklass som regency tyvärr, och jag förstår om det blir dyrt! aja, jag kan väl tipsa om daves straw hat in, min brorsa och hans tjej bodde där när dem var där i julas, och dem sa att det var bra, fast det fanns ingen pool, fast det är ganska lugnt om man är på boracay:)

2010-03-09 @ 22:11:26
URL: http://christinarisberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0