your innocence

blev bara en halv dag med jobbet idag. och tacka gud för det säger jag! hade inte klarat av en sekund till! så nu ligger jag i soffan och känner mig som ett lik/glasspinne & en jävla tvättmaskin. så resten av dagen blir det att mysa satan. kolla på the hills, the city & gossip girl.

uppdatering: jag somnade, men nu är jag vaken efter 3 timmars sömn.  och nu har jag helt sjukt äckligt jävla ont i armarna & axlarna plus huvudet! känns som att jag ska börja gråta fan. nej skjut mig!

justin bieber-love me

Kommentarer
Postat av: CHIRRE

alltså justin är så sjukt bra!



svar: aa, nej, jag förstår det, du var ju där i december:) vi ska va där 17 dec-9 jan, fast vi ska va i singapore dem 4 första dagarna:) hur länge ska du va nere?:D

2010-03-21 @ 20:52:12
URL: http://christinarisberg.blogg.se/
Postat av: diana

fin blogg ^^

2010-03-22 @ 14:52:28
URL: http://dianasl.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja ^^



vad gör du om dagarn då?

2010-03-22 @ 21:49:45
URL: http://tanyk.blogg.se/
Postat av: BRUNETTBLOGGEN

ja jag går juh Hotell & Restaurang så ;D

2010-03-22 @ 22:11:20
URL: http://brunettbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hallå och välkommen till min blogg. Jag heter Therese Pearly-Jane Karlsson, men blir kallad för Pearly. Jag är en halv filippinsk tjej som går andra året på estetiska progammet, med en inriktning dans. jag älskar att dansa shoppa umgås med mina vänner festa och allt som en vanlig tonårig gör. här i min blogg skriver jag om min vardag, lägger in bilder & även musik som jag gillar! hoppas att ni gillar min blogg.
RSS 2.0